Echipa mea

Alex Tremurici
Consilier
Organizat, consecvent, punctual și de încredere. Cu o experiență de 4 ani în Parlament, Alex este responsabil de buna desfășurare a activității de zi cu zi a cabinetului Vicepreședintei Camerei Deputaților și oferă consiliere pe probleme administrative, de organizare a biroului parlamentar și gestionarea resurselor umane.De asemenea, Alex oferă suport echipei pe partea de comunicare tehnică.
Caterina Oproiu
Consultant
Caterina Oproiu are 23 de ani și urmează cursuri de masterat, cu specializarea Afaceri Publice Internaționale în limba engleză, fiind licențiată în științe politice.Drept consultant al Cristinei, Caterina are atribuții variate, precum colectarea informațiilor de interes din presă, întreținerea căilor de comunicare cu publicul și redactarea interpelărilor și întrebărilor.Și-a arătat interesul și experiența în domeniul Afacerilor Europene prin participarea la diverse evenimente, internshipuri și acțiuni.
Robert Trăilescu
Consilier
Robert are 32 de ani și este consilierul pe probleme juridice din cadrul echipei. Este de profesie avocat, având o experiența de peste 7 ani pe proiecte de consultanță și dispute litigioase în multiple domenii ale dreptului. Robert este interesat de dreptul internațional public, fiind implicat în calitate de participant și organizator în competiții de tip “moot court” ce simulează conferințe ale Națiunilor Unite.Pe lângă domeniul juridic, Robert este pasionat de istorie, literatură, filosofie și geopolitică. În timpul liber, îi place să citească, să se plimbe și să iasă cu prietenii în oraș.
Ioana Rusu
Consilier
Titulară a unui master de drept privat, obținut în cadrul universității Panthéon – Sorbonne din Paris, Ioana a decis să se îndrepte spre studierea unei ramuri a dreptului public, și anume dreptul fiscal, parte integrantă a politicii economice a statului.Ioana a avut oportunitatea să aprofundeze această ramură a dreptului public și să transpună în practică noțiunile teoretice lucrând în calitate de jurist fiscalist la Monaco, în cadrul unei Multi family office.În calitate de consilier parlamentar la cabinetul Vicepreședintei Camerei Deputaților Cristina Prună oferă asistență juridică atât în faza premergătoare întocmirii unor propuneri legislative, și anume efectuarea studiilor elocvente, cât și la întocmirea propriu-zisă a acestora.
Elisabeta Șerbănescu
Consilier
Elisabeta s-a alăturat echipei de consilieri ai cabinetului parlamentar al Cristinei Prună din dorința de a-i aduce plus-valoare și energie pozitivă. Competenţele, aptitudinile şi abilităţile sociale care o ajută în activitate sunt: spiritul de echipă, comunicare interpersonală, centrare pe rezolvarea problemelor, o bună capacitate de comunicare obținută ca urmare a experienței în diferite medii, spirit organizatoric, gândire constructivă și, nu în ultimul rând, identificarea și gestionarea resurselor. Poate oferi consultanță, suport și perspectivă pentru managementul programelor din domeniul social și psihoeducativ.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/deschidemparculc/public_html/cristinapruna.ro/wp-includes/functions.php on line 4757